White Chocolate Chunk Blond Brownies
Biała czekolada Chunk Blond Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 179 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 2 godziny i 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, olej roślinny, ekstrakt z rumu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj BAKER ' s one BOWL White Chocolate Blond Brownies, Cheryl ' s Chocolate Chip Blond Brownies, oraz M & M Blond Murzynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, beat brązowy cukier, masło, wanilia, ekstrakt z rumu i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Ubić mąkę, proszek do pieczenia i sól na małej prędkości, aż dobrze wymieszać. Wymieszać kawałki białej czekolady i orzechy włoskie. Na patelni o wymiarach 13x9 cali rozprowadzić równomiernie ciasto.
Piec 25 do 35 minut lub do góry jest złoty kolor i ustawić. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
W małej kuchence mikrofalowej miski, kuchenka mikrofalowa półsłodkie kawałki czekolady i oleju odkryte na wysokie 30 do 60 sekund, mieszając co 15 sekund, aż do stopienia; dobrze wymieszać.
Polewę czekoladową rozprowadzić na ciastkach. W razie potrzeby umieść glazurę w małej plastikowej torbie do przechowywania żywności i odetnij małą końcówkę z jednego rogu torby; mżawka glazury w ukośnych liniach nad ciastkami.
Odstawić, aż glazura jest ustawiona. W przypadku brownies pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.