Wermiszel ryżowy z kurczakiem i Nuoc Cham

Wermiszel ryżowy z kurczakiem i Nuoc Cham
Przepis ryżowy wermiszel z kurczakiem i Nuoc Cham może zaspokoić Twoje Wietnamskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 1096 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,81 zł / porcja. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka brązowego cukru, oleju roślinnego, sosu rybnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowanie: wieprzowina wietnamska z makaronem z wermiszelem i Nuoc Cham, Wietnamska Kurkuma z makaronem ryżowym, koperkiem i Nuoc Cham, oraz Zbilansowana dieta: sałatka z makaronem ryżowym z jarmużem, szalotkami i sosem Nuoc Cham dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grill na średnie ciepło. Sezonchicken z solą i grillem, obracając często ijakie z dala od bezpośredniego ciepła w razie potrzeby, aż gotowane przez i natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka registers 165°, 20-25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Transferchicken na talerz.
3
Niech ostygnie lekko, wtenczasrozpoczęte mięso, odrzucając skórę i kości.Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Gotować szalotkę w oleju w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu,aż szalotka będzie złotobrązowa i chrupiąca,8-10 minut (rezerwa olej szalotkowy i użyj winegrette). Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pierścienie szalotki na ręcznik papierowy-linedplate i doprawić solą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Tymczasem makaron ułożyć w dużym naczyniu i dodać wrzącą wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
6
Letnoodles moczyć do miękkości, ale nie papkowate, 5-10 minut; odcedzić. Spłukać pod zimną wodąi dobrze spuścić.
7
Wymieszaj chile, czosnek, sok z limonki, sos rybny i brązowy cukier w dużej misce, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos RybnySos Rybny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
CzosnekCzosnek
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj makaron, rzepa, rzodkiewki, połowę bazylii i zarezerwowane rozdrobnione kurczaka, i tossto połączyć. Top z zarezerwowane smażone szalotrings i pozostałą bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KurczakRozdrobniony Kurczak
RzodkiewkaRzodkiewka
MakaronyMakarony
RzepaRzepa
BazyliaBazylia
9
Zrób z wyprzedzeniem: pierścienie szalotki można smażyć 3 dni wcześniej. Przechowywać hermetyczne w roomtemperature. Opatrunek można wykonać 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn