Wegetariańskie ciasto pasterskie I
Wegetariańskie ciasto pasterskie I jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, grzyby, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Wegetariańskie ciasto pasterskie II, oraz Wegetariańskie ciasto pasterskie.
Instrukcje
Delikatnie gotować ziemniaki w dużym garnku z wodą przez 20 minut lub do miękkości.
Odcedzić i wrócić do garnka. Ziemniaki rozgnieść z 2 łyżkami masła lub margaryny, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 szklanki mleka, aż będzie dość gładka. Odstawić.
W rondlu, doprowadzić 1 1/2 szklanki wody z 1/2 łyżeczki soli do wrzenia. Wymieszaj kashę. Zmniejsz ciepło i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Dodaj 1 1/2 szklanki więcej wody i doprowadzić do wrzenia.
Dodać bulgur, przykryć i zdjąć z ognia.
W dużym rondlu roztopić pozostałe 2 łyżki masła lub margaryny na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, i marchew; saute aż cebula zmięknie.
Dodać grzyby; gotować i mieszać przez 3 do 4 minut.
Mąkę posypać warzywami; mieszać stale przez 2 minuty lub aż mąka zacznie brązowieć.
Wlać pozostałe 1 1/2 szklanki mleka na warzywa i zwiększyć ciepło do wysokiej. Mieszaj trzepaczką, aż sos będzie gładki. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać kukurydzę, 1/4 łyżeczki soli i czarny pieprz do smaku.
Wymieszać razem mieszaninę warzyw i mieszaniny kasha w dużej misce. Łyżka do masłem 10 calowy pie pan, i wygładzić szpatułką.
Rozłóż puree ziemniaczane na wierzchu, pozostawiając nierówną powierzchnię.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.
Udekorować posiekaną natką pietruszki i podawać.