Wegetariańska Faszerowana Papryka Poblano
Need a wegetariańska przystawka? Wegetariańska nadziewana papryka Poblano może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka mieszanki przypraw chili, oliwa z oliwek, Wegetariańskie Burger kruszy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Wegetariańskie Posole z fasolą Pinto i papryką Poblano, Faszerowana Papryka Poblano, oraz Faszerowana Papryka Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia. Pokrój poblanos na pół wzdłuż i usuń nasiona i łodygi.
Umieść oczyszczoną paprykę we wrzącej wodzie; gotuj do miękkości, o 4 protokół.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni. Wymieszać w Wegetariańskie kruszonki i mieszankę przypraw chili. Gotować, mieszając, aż kruszy się gorąco, o 5 protokół. Napełnij gotowaną paprykę przyprawionymi kruszonkami; top z serem pepperjack. Ułóż nadziewane papryki na blasze do pieczenia.
Paprykę umieścić w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, około 10 minut.