Wegetariańskie Chipotle Nachos
Przepis Wegetariańskie Chipotle nachos jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, śmietanę, chipotle chiles w sosie adobo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bezmięsne kruszonki, możesz podążać za tym daniem głównym z Jabłko Cynamon Kruszonka jako deser. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegetariańskie Nachos z Chipotle słodkie ziemniaki, Vegetarian Sheet Pan Nachos, oraz Wegetariańskie " Cheeseburger "Nachos # BeyondMeat dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Zalać patelnię sprayem do gotowania.
Dodać paprykę, posiekaną cebulę, i kruszy; gotować 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Usuń 1 chile i 1 łyżka sosu z puszki; rezerwy pozostałe chiles i sos do innego użytku. Chop chile; dodać chile, SOS, fasola, i pomidory na patelni. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Wyjąć z ognia; wymieszać kolendrę. Ułóż 1 1/3 szklanek chipsów na każdym z 6 talerzy. Top każda porcja z 1 szklanka mieszanki fasoli, 1/3 szklanki sałaty, około 2 1/2 łyżki awokado, 2 łyżki cebuli, 2 łyżki sera i 1 łyżka kwaśnej śmietany.