Wegańskie Muffinki Bananowe
Wegańskie babeczki bananowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 12 i kosztuje 34 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. 64 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Eggless Jowar Banana Muffins-Wegańskie Bananowe Muffiny Sorgo, Wegańskie babeczki bananowo-orzechowe dla dwojga, oraz Wegańskie Muffinki Bananowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 12 kubków na muffinki lub linkę papierowymi wkładkami.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier biały, cukier brązowy, cynamon, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, gałkę muszkatołową i sól. Wymieszać banany, olej rzepakowy i mleko kokosowe razem w osobnej misce; wymieszać mieszaninę bananów w mieszaninę mąki, aż tylko połączone. Napełnij kubki muffin z ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do momentu, w którym kostka do zębów włożona do środka muffinki wyjdzie czysta, 30 do 35 minut.