Wegańskie kebaby wieprzowe

Wegańskie kebaby wieprzowe
Veggie Pork Kabobs to danie główne dla 2 osób. Jedna porcja zawiera 849 kalorii , 57 g białka i 10 g tłuszczu . Za 4,95 USD za porcję ten przepis pokrywa 43% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką paprykę, koncentrat soku pomarańczowego, sos teriyaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i pełnej 30 . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 75% . Kabobs wieprzowy i wegetariański , kebab wegetariański na kuskusie i kebab wegetariański z polędwicy wołowej są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małej misce połącz koncentrat soku pomarańczowego, marmoladę i sos teriyaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Piersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaPiersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlej 3/4 szklanki marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj wieprzowinę. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Wlej 3/4 szklanki do innej dużej plastikowej torby z możliwością wielokrotnego zamykania; dodać paprykę i cebulę. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza. Schładzaj wieprzowinę i warzywa przez co najmniej 1 godzinę w lodówce. Przykryj i przechowuj w lodówce pozostałą marynatę do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
4
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5
Odcedzić warzywa, zachowując marynatę do posmarowania. Na metalowe lub namoczone drewniane patyczki nadziewamy na przemian wieprzowinę i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
6
Używając szczypiec o długich trzonkach, zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym i delikatnie posmaruj ruszt grilla. Grilluj kebaby bez przykrycia na średnim ogniu lub piecz w odległości 4 cali od ognia przez 12-16 minut lub do momentu, aż soki mięsne będą klarowne, często obracając i zalewając marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Podawać z zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia57
Magazyn