Wegańskie babeczki ze sztucznym kremem maślanym i konkursem
Wegańskie babeczki ze sztucznym kremem maślanym i konkurs jest wegańskie deser. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej słonecznikowy, mąkę, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hipster Cupcakes-Wegańskie babeczki PBR z lukrem wegańskim, Wegańskie babeczki brzoskwiniowe z lukrem miodowym, oraz Bezglutenowe babeczki waniliowe z lukrem wegańskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180C / 160C fan / 177° / Gas mark 4.
Ułóż tacę na babeczki lub muffinki z 12 skrzynkami.
Wszystkie mokre składniki wymieszać i odstawić na kilka minut.
Suche składniki przesiać w innej misce, następnie wlać mokre składniki i wymieszać, aż się połączą.
Łyżki mieszanki dolop do skrzyń, a następnie piec przez 20-25 minut, aż złoty.
Przenieś do regału chłodzącego i raz ostygnie, udekoruj sztucznym maślanym kremem, posypką i słodyczami.