Wegański Sernik Lody
Wegański Sernik lody to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ten przepis od Go Dairy Free ma 141 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, galaxy classic veggie cream cheese alternatywa, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Wegańskie Lody Lawendowe, Sernik Truskawkowy Lody, oraz Zdrowe Lody Z Dyni (Wegańskie I Bezglutenowe).
Instrukcje
Umieść orzechy nerkowca w młynku do przypraw lub robocie kuchennym i whiz przez 30 sekund, lub aż sproszkowany.
Dodaj mielone orzechy nerkowca, twarożek alternatywny, 1/2 szklanki wody lub mleka alternatywnego, cukier, sok z cytryny, wanilia, i sól do blendera lub robota kuchennego, i wymieszać na wysokiej przez 1 do 2 minut, lub do dobrze wymieszane. Krótko wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki płynu.
Umieść słoik blendera w lodówce i pozostaw mieszaninę do schłodzenia przez 2 godziny.Upewnij się, że pojemnik lub maszyna do lodów były zamrożone przez noc. Po zamrożeniu i dodać mieszaninę do maszyny do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.Po zakończeniu będziesz miał smaczne miękkie serwowanie. Zapakuj go do bezpiecznego pojemnika z zamrażarką i schłodź w zamrażarce przez kilka godzin, aby uzyskać twarde zapakowane lody.