Przepis wegański ryż Curry jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 349 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko marchewki, brokuły korony, mielony pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 102 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Wegańskie Curry Przyprawione Słodkie Ziemniaki & Dziki Ryż Hamburgery, Pikantne Wegańskie Tajskie Kokosowe czerwone Curry z ryżem kokosowo-szafranowym, oraz Wegańskie Brussel marchew Curry babeczki z serem śmietankowym lukier i klon Curry redukcji.
Instrukcje
1
Mam jeden z tych wspaniałych wynalazków, kuchenkę do ryżu. I umieścić ryż, mleko kokosowe, woda, kurkuma, cebula w proszku, czosnek w proszku, i sól w kuchence ryżu i kliknął " na."Użyłem 2 szklanki wody, ale możesz potrzebować trochę mniej w zależności od używanego ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Kurkuma
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kuchenka Do Ryżu
2
Pokrój brokuły na różyczki i umieść różyczki i marchewki w koszyku na parowiec, który idzie na szczycie kuchenki ryżowej (lub pary na szczycie kuchenki). Jeśli używasz kuchenki do gotowania na parze, pozwól ryżowi gotować przez dziesięć minut przed umieszczeniem na nich parownika warzywnego.Kiedy kuchenka ryżu idzie " kliknij."Wszystko jest zrobione. Posiekałem gotowane warzywa na mniejsze kęsy i wrzuciłem je do kuchenki ryżowej wraz z fasolą garbanzo. Dałam całość dobrze wymieszać, aby wymieszać wszystkie składniki razem, dodać trochę świeżo zmielonego pieprzu i odrobinę więcej soli do smaku,i podawane! Nie był ładny, ale naprawdę smakował cholernie dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
Kuchenka Do Ryżu
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.