Wegańska Śmietana Tofu

Wegańska Śmietana Tofu
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Wegańskie Tofu kwaśna śmietana może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Gorące i kwaśne pieczone Tofu (wegańskie, bezglutenowe), Śmietana Tofu, oraz Bezmleczna Śmietana Tofu.

Instrukcje

1
Wymieszać tofu, sok z cytryny, olej rzepakowy, ocet jabłkowy, cukier i sól w blenderze, aż będzie gładka i kremowa; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn