Wegańska Śmietana Tofu
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Wegańskie Tofu kwaśna śmietana może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Gorące i kwaśne pieczone Tofu (wegańskie, bezglutenowe), Śmietana Tofu, oraz Bezmleczna Śmietana Tofu.
Instrukcje
Wymieszać tofu, sok z cytryny, olej rzepakowy, ocet jabłkowy, cukier i sól w blenderze, aż będzie gładka i kremowa; przechowywać w lodówce.