Wegańska zupa makaronowa i "serowa"
Wegańskie makaron i" ser " zupa może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 234 kalorie, 12g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, makaronu, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Wegański makaron z serem, oraz Wegański makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim poziomie, połączyć margarynę lub olej, cebulę i seler.
Saute aż cebula i seler są złote, o 5 protokół.
Dodaj fasolę, wodę, kostkę bulionu, przyprawę bez soli, musztardę w proszku i koperek. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie przykryć i zmniejszyć ogień do gotowania na wolnym ogniu przez 20 minut.Tymczasem doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować, aż al dente, o 6 do 7 protokół.
Odcedzić i odstawić.Gdy zupa się ugotuje, wymieszaj z mlekiem ryżowym i serem.
Podgrzewaj, ciągle mieszając, aż ser się rozpuści.
W razie potrzeby przełożyć zupę partiami do blendera. Puree do bardzo gładkiej.Odstaw zupę do garnka. W razie potrzeby zupę można rozcieńczyć dodatkowym mlekiem ryżowym.
Dodaj groszek i ugotowany makaron, a następnie kontynuuj gotowanie na bardzo małym ogniu, aż będzie gorące. Doprawić solą i pieprzem.