Wegańskie Pianki

Wegańskie Pianki
Wegańskie pianki to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 2048 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, krem z kamienia nazębnego, izolat soi w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wegańskie Pianki, Które Działają!, Mini słodkie ziemniaki "zapiekanki" z Wegańskie Marshmallows (featuring Inspiralized bun!), oraz Pianki Jajeczne Nog dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj kwadratową patelnię do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali, przesiewając mochiko na dno patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Do małego rondla włożyć ½ szklanki wody i płatków agaru. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgarAgar
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
W rondlu ubij razem cukier i 2 łyżki mochiko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Dodać ½ szklanki wody i ubijać, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować przez kolejne 5 minut w delikatnym wrzeniu, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec powstawaniu grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Podczas gdy mieszanka cukru i mochiko gotuje się i zagęszcza, ubijaj proszek izolatu sojowego, gumę ksantanową, gumę guar, krem z kamienia nazębnego i sól razem w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Wymieszać w ½ szklanki wody. Zacznij od prędkości na niskim poziomie, aż mieszanina zostanie dobrze połączona, a następnie zwiększ prędkość do wysokiej, beat, aż mieszanina utrzyma sztywne szczyty i jest prawie potrojona w objętości, skrobanie DNA i boków miski od czasu do czasu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma GuarGuma Guar
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Gdy syrop cukrowy jest prawie gotowy, zagotować mieszankę agaru i wodę na średnim ogniu, mieszając, aby zapewnić całkowite rozpuszczenie płatków agaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
AgarAgar
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
7
Bardzo stopniowo zacznij mżać gorący syrop po bokach miski miksera stojącego i kontynuuj bicie z dużą prędkością, aż utworzą się błyszczące bezowe grube wstążki, 4-5 minut. Ubić w ekstrakcie z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Powoli mżawka w gorącej cieczy agar agar i kontynuować bicie przez kolejną minutę lub tak, aż nieco grubsze, ale jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
AgarAgar
9
Rozprowadzić na przygotowanej patelni i przesiać mochiko na powierzchni. Pozostawić, aby ustawić odkryte, aż jędrne i sprężyste w dotyku, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Pokroić w kostkę i odkurzyć powierzchnie z mochiko, wytrząsając nadmiar. Przechowywać w lodówce, w zamkniętym opakowaniu do tygodnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn