Wasabi Guacamole
Przepis Wasabi Guacamole może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 198 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 53 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka szalotki, sól koszerna, marynowany japoński imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Panko Crusted Wasabi Salmon with Orange Wasabi Cream Sauce, Lody Wasabi (Wasabi Aisu), oraz guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przeciąć awokado na pół wzdłuż i usunąć doły rezerwując 1 pit do późniejszego wykorzystania. Miąższ awokado miąższ miąższu wymieszać w małej niereaktywnej misce. Miąższ rozgnieść grubo widelcem lub trzepaczką. W innej Nie reaktywnej misce wymieszaj proszek wasabi i śmietanę, upewniając się, że nie ma grudek.
Połącz pozostałe składniki. Wymieszać tę mieszaninę delikatnie do puree awokado. Guacamole można przechowywać w lodówce do 2 godzin.
Umieść zarezerwowany dół w guacamole i przykryj folią, naciskając folię na powierzchnię guacamole.