Warzywne ciasto pasterskie

Warzywne ciasto pasterskie
Jeśli 7,18 zł za porcję spada w budżecie, warzywne ciasto pasterskie może być niesamowite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1412 kalorii, 26g białka, oraz 113g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki russet, sól koszerną, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 166 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Warzywne ciasto pasterskie, oraz Warzywne ciasto pasterskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pieczemy ziemniaki na wyłożonej folią blasze do miękkości, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Lekko ostudzić, a następnie obrać. Naciśnij ziemniaki przez ricer, młyn żywności, lub durszlak do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj masło; mieszaj do dobrze wymieszanego. Wymieszać z mlekiem. Doprawić do smaku salt.DO AHEAD: ziemniaki mogą być wykonane 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Ostudzić, nacisnąć folię bezpośrednio na ziemniaki i schłodzić.Suszone borowiki moczyć w 3 szklankach gorącej wody; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Połącz soczewicę, 1 ząbek czosnku, 1 łyżeczkę. sól i 4 szklanki wody w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będzie miękka, ale nie papkowata, 1520 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Odcedzić soczewicę i wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Rozgrzać 3 Łyżki. olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10
Dodać posiekany czosnek i gotować przez 1 minutę. Wymieszać z koncentratem pomidorowym. Gotować, stale mieszając, aż pasta pomidorowa zostanie karmelizowana, 23 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
11
Dodaj liście laurowe i wino; wymieszaj, skrobając wszelkie rumiane kawałki. Wmieszać porcini, powoli wlewając porcini mocząc płyn do patelni, ale pozostawiając osad. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 10 protokół. Wymieszać bulion i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o połowę, o 45 protokół.Przecedzić mieszaninę do dużego rondla i doprowadzić do wrzenia; wyrzucić ciała stałe w sitku. Wymieszaj skrobię kukurydzianą i 2 łyżki. woda w małej misce do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej; gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
13
Whisk in miso. Doprawić sosem solą i pieprzem. Odstawić.Rozgrzej piekarnik do 45
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Wrzucić warzywa i cebulę perłową z pozostałymi 2 łyżkami. olej, 5 ząbków czosnku i gałązki rozmarynu w dużej misce; doprawić solą i pieprzem. Podzielić między 2 obramowane blachy do pieczenia. Pieczeń, mieszając raz, do miękkości, 2025 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Cebula PerłowaCebula Perłowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
15
Do małej miski przełożyć ząbki czosnku; dobrze rozgnieść widelcem i wymieszać z sosem. Odrzuć rozmaryn. Czy z wyprzedzeniem: soczewica, sos i warzywa mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno; schłodzić.Układaj soczewicę w równą warstwę w 3-qt. naczynie do pieczenia; Ustaw naczynie na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Wrzucić pieczone warzywa ze świeżymi grzybami i posiekanymi ziołami; warstwa na wierzchu soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funtowe Opakowanie Makaronu Penne1 Funtowe Opakowanie Makaronu Penne
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
SoczewicaSoczewica
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
16
Polać warzywami sosem. Łyżka mieszanki ziemniaków równomiernie na.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
17
Piec, aż zbrązowieje i bąbelki, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
18
Odstawić na 15 minut przed podaniem.

Składniki

3Średnia żółta cebula, posiekana½ - Calowe kawałki obrane spadek warzyw (takich jak squash, rzepa, marchew i pasternak)½ - Calowe kawałki obrane spadek warzyw (takich jak squash, rzepa, marchew i pasternak)2słonina wieprzowasłonina wieprzowa10trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahammrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebrązowa lub Francuska zielona soczewicabrązowa lub Francuska zielona soczewica28papryka habanerosuszone borowikisuszone borowiki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane mieszane świeże zioła (takie jak pietruszka, szczypiorek i szałwia)posiekane mieszane świeże zioła (takie jak pietruszka, szczypiorek i szałwia)6ząbki czosnku, podzielone, plus 2 łyżki. posiekany czosnekząbki czosnku, podzielone, plus 2 łyżki. posiekany czosnek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól koszerna plus więcej do przyprawsól koszerna plus więcej do przypraw10trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebite-size pieces mixed fresh mushroomsbite-size pieces mixed fresh mushrooms5Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek, podzielonaoliwa z oliwek, podzielona7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekana cebulagrubo posiekana cebula2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula perłowa mrożona, rozmrożona, połówkowacebula perłowa mrożona, rozmrożona, połówkowa2gałązki4-calowe gałązki rozmarynu4-calowe gałązki rozmarynu1kilogramyziemniaki rdzawe, nieobraneziemniaki rdzawe, nieobrane2Spód: okruszki z herbatników grahamDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 kij) niesolone masło pokroić w kostkę½(1 kij) niesolone masło pokroić w kostkę½"2Średnia żółta cebula, posiekana1/2 szklanki orzeszków piniowych, prażonych1/2 szklanki orzeszków piniowych, prażonych2Spód: okruszki z herbatników grahambezglutenowe białe miso lub 2 łyżeczki. bezglutenowy sos sojowy tamaribezglutenowe białe miso lub 2 łyżeczki. bezglutenowy sos sojowy tamari1kilogramyZiemniaki Yukon Gold, nieobraneZiemniaki Yukon Gold, nieobrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Magazyn