Jeśli 7,18 zł za porcję spada w budżecie, warzywne ciasto pasterskie może być niesamowite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1412 kalorii, 26g białka, oraz 113g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki russet, sól koszerną, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 166 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Warzywne ciasto pasterskie, oraz Warzywne ciasto pasterskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Pieczemy ziemniaki na wyłożonej folią blasze do miękkości, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Lekko ostudzić, a następnie obrać. Naciśnij ziemniaki przez ricer, młyn żywności, lub durszlak do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj masło; mieszaj do dobrze wymieszanego. Wymieszać z mlekiem. Doprawić do smaku salt.DO AHEAD: ziemniaki mogą być wykonane 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Ostudzić, nacisnąć folię bezpośrednio na ziemniaki i schłodzić.Suszone borowiki moczyć w 3 szklankach gorącej wody; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Połącz soczewicę, 1 ząbek czosnku, 1 łyżeczkę. sól i 4 szklanki wody w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będzie miękka, ale nie papkowata, 1520 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Soczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
7
Odcedzić soczewicę i wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Czosnek Goya®
8
Rozgrzać 3 Łyżki. olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 12 protokół.
Dodać posiekany czosnek i gotować przez 1 minutę. Wymieszać z koncentratem pomidorowym. Gotować, stale mieszając, aż pasta pomidorowa zostanie karmelizowana, 23 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Czosnek Goya®
11
Dodaj liście laurowe i wino; wymieszaj, skrobając wszelkie rumiane kawałki. Wmieszać porcini, powoli wlewając porcini mocząc płyn do patelni, ale pozostawiając osad. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 10 protokół. Wymieszać bulion i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o połowę, o 45 protokół.Przecedzić mieszaninę do dużego rondla i doprowadzić do wrzenia; wyrzucić ciała stałe w sitku. Wymieszaj skrobię kukurydzianą i 2 łyżki. woda w małej misce do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej; gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
13
Whisk in miso. Doprawić sosem solą i pieprzem. Odstawić.Rozgrzej piekarnik do 45
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Miso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
Żółty Cukier I Różne Posypki
14
Wrzucić warzywa i cebulę perłową z pozostałymi 2 łyżkami. olej, 5 ząbków czosnku i gałązki rozmarynu w dużej misce; doprawić solą i pieprzem. Podzielić między 2 obramowane blachy do pieczenia. Pieczeń, mieszając raz, do miękkości, 2025 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Cebula Perłowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
15
Do małej miski przełożyć ząbki czosnku; dobrze rozgnieść widelcem i wymieszać z sosem. Odrzuć rozmaryn. Czy z wyprzedzeniem: soczewica, sos i warzywa mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno; schłodzić.Układaj soczewicę w równą warstwę w 3-qt. naczynie do pieczenia; Ustaw naczynie na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Wrzucić pieczone warzywa ze świeżymi grzybami i posiekanymi ziołami; warstwa na wierzchu soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funtowe Opakowanie Makaronu Penne
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Soczewica
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych