Warzywa z szynką i gruszkami
Warzywa z szynką i gruszkami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka rozdartej kręconej endywii, szynka z indyka, tosty z serem szwajcarskim i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Gotowane gruszki z mieszaną zielenią, Warzywa z gruszkami i serem pleśniowym, oraz Zimowe warzywa z pieczonymi gruszkami i Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce, dobrze mieszając. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Ułóż sałatę, endywię i rukolę równomiernie na 4 talerzach. Ułóż szynkę z indyka i plastry gruszki na zieleni.
Skropić 3 łyżki mieszanki jogurtu na każdej i posypać orzechami włoskimi.
Podawać z tostami z serem szwajcarskim.