Warzywa orzechowe z boczkiem i serem pleśniowym
Orzechowe warzywa z boczkiem i serem pleśniowym to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka boczku, fasolki, sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orzechowy Ser Pleśniowy, Ser pleśniowy Bluestem i przyprawiona orzechowa kukurydza, oraz Warzywa z gruszkami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać fasolki i gotować przez około 2 protokół.
Usunąć fasolę z wody i natychmiast umieścić w misce z lodowatą wodą.
Z lodowatej wody wyjąć fasolki i odstawić do średniej miski.
W dużej patelni saute, na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące.
Usuń boczek i połóż na papierowych ręcznikach.
Dodać fasolę do kapiących boczków i gotować na średnim ogniu przez 2 do 3 protokół.
Dodać niebieski ser i wrzucić tylko, aż zacznie się topić. Rozbij ugotowany boczek na kawałki wielkości kęsa i dodaj do patelni. Zakończyć mieszając w tosty posiekane pekan. Doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem i odrobiną soli koszernej.