Warzywa orzechowe z boczkiem i serem pleśniowym

Warzywa orzechowe z boczkiem i serem pleśniowym
Orzechowe warzywa z boczkiem i serem pleśniowym to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka boczku, fasolki, sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orzechowy Ser Pleśniowy, Ser pleśniowy Bluestem i przyprawiona orzechowa kukurydza, oraz Warzywa z gruszkami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać fasolki i gotować przez około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
4
Usunąć fasolę z wody i natychmiast umieścić w misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Z lodowatej wody wyjąć fasolki i odstawić do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
W dużej patelni saute, na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Usuń boczek i połóż na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Dodać fasolę do kapiących boczków i gotować na średnim ogniu przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
9
Dodać niebieski ser i wrzucić tylko, aż zacznie się topić. Rozbij ugotowany boczek na kawałki wielkości kęsa i dodaj do patelni. Zakończyć mieszając w tosty posiekane pekan. Doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem i odrobiną soli koszernej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn