Warzywa Korzeniowe Pieczone W Miodzie

Warzywa Korzeniowe Pieczone W Miodzie
Pieczone w miodzie warzywa korzeniowe to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 107 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz marchew, cebula, rutabagas, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Miód Pieczone Warzywa Korzeniowe, Warzywa Korzeniowe Pieczone W Miodzie, oraz Warzywa Korzeniowe Pieczone W Miodzie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. gotować miód na dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż będzie gruby i ciemny z dużymi pęcherzykami, o 10 protokół. Mieszać w marchew, pasternak, rzepa, rutabagas, i cebula i gotować, aż warzywa są głęboko szkliwione, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BrukiewBrukiew
PasternakPasternak
MarchewMarchew
RzepaRzepa
CebulaCebula
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Przenieść patelnię do piekarnika i upiec, aż warzywa będą miękkie i dobrze karmelizowane, 15 do 20 protokół. (Alternatywnie, kontynuować gotowanie i podrzucając warzywa na górze pieca, aż będą miękkie i dobrze szkliwione, o 25 protokół.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Wymieszaj masło, sok z cytryny i tymianek, jeśli używasz. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Do przodu, schłodzić, a następnie przechowywać w lodówce w zakrytym pojemniku przez okres do 2 dni. Podgrzać na patelni na średnim ogniu, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełożyć na ciepły talerz i udekorować dużymi gałązkami tymianku, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn