Warzywa Glazurowane Soją
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj warzyw oszklonych soją. Ten przepis służy 6. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, melasę, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Glazurowane Warzywa Korzeniowe, oraz Szkliwione Zimowe Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wok lub dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodaj 2 łyżki. olej i zawirować wok do powlekania. Gotować bok choy łodygi i marchew, mieszając często, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Dodać czerwoną paprykę i gotować kolejne 2 protokół.
Przenieść mieszaninę do miski.
Powrót wok do ciepła i dodać pozostałe 1 łyżkę. olej.
Dodaj liście bok choy i grzyby. Gotować, mieszając raz lub dwa razy, aby zapobiec spalaniu, aż liście zaczną mięknąć, o 2 minuty więcej.
Dodaj pozostałe składniki i zarezerwowane warzywa, mieszając, aby połączyć.