Warstwy Kraba
Crab Stratan to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, chleb, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Krab i szpinak, Warstwy kraba i grzybów, oraz Warstwy kraba i cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj 2-ćwiartkową zapiekankę sprayem do gotowania. W zapiekance wymieszaj kostki chleba, mięso krabowe, sery, kapary i cebulę.
W średniej misce ubić jajka trzepaczką. Beat w mleku, sherry, musztarda i sos Worcestershire; wlać mieszaninę chleba. Przykryć szczelnie; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Piec odkryte około 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Posypać dodatkową cebulą i papryką.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.