Warstwowy Dip Włoski

Warstwowy Dip Włoski
Przepis warstwowy Włoski Dip może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 25 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka sosu classico basil pesto i spread, pieczona papryka, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka Włoska Warstwowa, Zapiekanka Włoska Warstwowa, oraz Warstwowa Włoska Kanapka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Wymieszać serek śmietankowy i parmezan; rozprowadzić na dnie 9-calowego talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
3
Warstw pozostałych składników na mieszaninie serek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa
4
Piec 15 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
5
Podawać z różnymi krakersami lub włoskimi kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
Do WiązaniaDo Wiązania

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn