Warstwowy Czarny Jedwab lody Brownie deser może być tylko deser szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, syrop czekoladowy, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Warstwowy Deser Brownie, Black Forest Brownie Deser, oraz Warstwowy Deser Do Lodów Kawowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia wewnątrz 8-calowej kwadratowej metalowej patelni z pergaminem. Jeśli używasz szklanej patelni, rozgrzej do 163°. Beat masło i cukier, aż kremowy. Ubić jajko, wymieszać z syropem czekoladowym i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać mąkę i mieszać tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Wlać do patelni i piec na środkowej półce przez około 15-17minutes lub aż brownie czuje Zestaw (top nadal będzie lepki).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wyjąć z piekarnika i natychmiast posypać chipsy czekoladowe (powinny się lekko stopić i przykleić) i ciasteczka na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Ostudzić w temperaturze pokojowej, a następnie przenieść do lodówki, aby ostygnąć completely.To zrobić lody, ubić 1 szklankę śmietany w misce z ręcznym mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. W drugiej misce ubić pozostałe 2 łyżki śmietany, 2 łyżki mleka, 7 uncji (2/3 szklanki) mleka skondensowanego, ekstrakt waniliowy i kawę rozpuszczalną w proszku z czarnego jedwabiu. Dobrze wymieszać, aby kawa rozpuszczalna się rozpuściła. Złóż bitą śmietanę.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem. Mieszaj do rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
9
Dodać wodę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
10
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez około godzinę.Kiedy lody, które zostały rozłożone na skorupie jest jędrne, rozłóż sos na lodach. Wróć do zamrażarki i zamrozić na około godzinę lub do momentu, gdy sos krówkowy będzie bardzo twardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
11
Rozłóż lub wymieszaj bitą śmietanę na wierzchu i zamrozić na kilka godzin lub do momentu, aż bita śmietana będzie jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
W razie potrzeby posypać orzechami.Gdy będziesz gotowy do podania, podnieś z patelni i oderwij nieprzywierającą folię lub pergamin. Umieść na desce do krojenia i użyj noża szefa kuchni, aby pokroić w kwadraty. Talerz zamrożone kwadraty lub po prostu umieścić je w pojemniku zamrażarki i przechowywać w zamrażarce, aż będziesz gotowy do talerza deser. Możesz podawać prosto z zamrażarki lub pozwolić im lekko zmiękczyć na talerzu przez 10 minut.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.