Warstwowy Azjatycki Dip

Warstwowy Azjatycki Dip
Warstwowe Azji Dip jest a bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ketchup, marchewkę, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Warstwowa Sałatka Azjatycka, Dip Do Pizzy, oraz Dip SMOBY Bakłażan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać składniki polewające. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 do 4 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Każdą skórę wonton przeciąć na pół na dwa trójkąty. Na 2 dużych nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek ułóż Skórki wonton w jednej warstwie. Spryskaj wontony sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec około 6 minut lub do chrupkości; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj brązowy cukier i skrobię kukurydzianą. Stopniowo ubijamy pozostałe składniki sosu trzepaczką. Gotować na średnim ogniu około 5 minut, mieszając od czasu do czasu trzepaczką do drutu, aż zgęstnieje. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
6
W średniej misce, beat twarogu i mleka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozłóż na talerzu co najmniej 10 cali średnicy. Tuż przed podaniem łyżką polewamy serem; skropić sosem i posypać nerkowcami i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
SerSer
SOSSOS
8
Podawać z chrupkimi wontonami.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Fram Win Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.
Fram Wina Chenin Blanc
Fram Wina Chenin Blanc
Szczególny obszar, z którego pochodzą te winogrona, jest w rzeczywistości bliższy Clanwilliam niż Citrusdal, ale część dotycząca góry jest bardzo prawdziwa. Położone w głębokiej czerwonej piaszczystej glebie, na farmie z widokiem na mekkę raków Lambertsbay z jednej strony i Olifantsriver i bulshoek dam z drugiej strony. Zwarta pikantna kwasowość jest cechą wyróżniającą Chenin blanc z tego obszaru, połącz to z dojrzałością, która dodaje ogromnej złożoności i wiesz, że jest tu wiele miłości.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn