Warstwowa zapiekanka z tuńczykiem i cukinią

Warstwowa zapiekanka z tuńczykiem i cukinią
Warstwowy serowy Tunan i zapiekanka z cukinii to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 844 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, śmietanę, tuńczyka i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem Warstwowym, Serowa Zapiekanka Z Dyni, oraz Zapiekanka Z Bakłażana I Cukinii dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn