Warstwowa Forma Musu Żurawinowego
Ten przepis służy 5 i kosztuje 98 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 334 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś zmielony cynamon, zmielone goździki, chłodną bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Warstwowa Niskotłuszczowa Forma Musu Żurawinowego, Warstwowa Forma Bing Cherry, oraz Warstwowa Forma Pomarańczowo-Ananasowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodać sos żurawinowy; mieszać aż do wymieszania. Wymieszać w zimnej wodzie.
Wlać 2 szklanki mieszaniny żelatyny do 6-filiżanki formy spryskane sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 45 min. lub do momentu, gdy jest ustawiony, ale nie sztywny.
W międzyczasie wymieszaj cynamon i goździki do pozostałej mieszaniny żelatyny. Przechowywać w lodówce 30 min. lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z chłodnym ubijakiem do wymieszania.
Wlać warstwę żelatyny w formie.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold.