Warkocz z boczkiem i jajkiem
Plecionka z bekonem i jajkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 13g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, sól, majonez, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Warkocz z boczkiem i jajkiem, Warkocz Cheeseburger Boczek, oraz Boczek z jajkiem makaron z serem.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w 10-calowej patelni, gotować boczek, aż chrupiące; spuścić na ręcznikach papierowych. Rezerwy 1 łyżka kapie w patelni. Cebulę gotować w boczku kapie na średnim ogniu 2 minut lub do miękkości.
W średniej misce, ubić jajka, majonez, sos pieprzowy, sól i pieprz trzepaczką, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszaninę jaj na patelni; gotować 4 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż zestaw.
Na nieprzetworzonym arkuszu ciasta rozwiń ciasto i naciśnij na prostokąt o wymiarach 12x9 cali. Łyżka jaj w dół środka ciasta w ciągu 1 1/2 cala każdej krótkiej stronie.
Na jajkach ułożyć boczek, posypać serem.
Z ostrym nożem, dokonać cięć 1 1/2 cala od siebie na długich stronach ciasta w ciągu 1/4 cala napełniania. Doprowadzić końce nad nadzieniem, a następnie naprzemiennie poprzeć paski nad nadzieniem.
Piec 22 do 24 minut lub aż złoty kolor i nie będzie już ciasto.
Pokroić w poprzek na plasterki.