Wakacyjny dip z karczochów
Świąteczny dip z karczochów może być właśnie przepisem bezglutenowym i wegetariańskim z dodatkiem lakto ovo, którego szukałeś. Za 78 centów za porcję otrzymasz przystawkę na 12 osób. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 3 g białka i 13 g tłuszczu. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się on na Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godzin i 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką serca karczochów, pieczoną paprykę, natkę pietruszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 16% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Mini grillowane serca karczochów z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczochów, mini grillowane serca karczochów z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczochów oraz szpinakowe bułeczki z półksiężycem karczochów – nieskazitelna wakacyjna przekąska są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W misce wymieszaj serek śmietankowy, mieszankę dressingu ranczo, serca karczochów, pieczoną czerwoną paprykę i pietruszkę. Przed podaniem schłodzić 4 godziny w lodówce.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Taittinger Brut La Francaise z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Taittinger Brut La Francaise
Szampan ten jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.