Wakacyjne Babeczki Dyniowe
Wakacyjne babeczki z dyni mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten przepis służy 36 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka orzechów włoskich, mielona gałka muszkatołowa, olej crisco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to babeczki z dyni bez jaj , jak zrobić babeczki z dyni, Wakacyjne Muffinki Niespodzianka, oraz Wakacyjne Babeczki Żurawinowo-Marmoladowe.
Instrukcje
Pokonać pierwsze 11 składników przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym 1 do 2 minut lub do wymieszania. Wymieszać orzechy włoskie i rodzynki. Łyżka ciasta równomiernie (około 1/4 szklanki każda) do lekko natłuszczonych patelni muffin.
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 25 minut.
Natychmiast wyjąć z patelni; schłodzić na stojakach z drutu.
Muffinki skropić pomarańczową glazurą.