Wainachsrollen
Wainachsrollen może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, smalec, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać stopione masło, stopiony smalec, cukier biały, cukier brązowy i jajka.
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego. Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i migdały.
Rozwałkować ciasto na 2 dzienniki około 2 1/2 cala średnicy; przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Niech dzienniki ciasta rozmrażać przez około 5 minut.
Ciasto pokroić w plastry o grubości około 1/4 cala.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 8 do 10 minut. Alternatywa: możesz użyć stempla cookie, formy lub prasy do tych ciastek-po schłodzeniu ciasta rozwałkuj ciasto do grubości 1/2" i naciśnij na grubość do 1/4".