Wafle Walcowane Benne
Walcowane Wafle Benne wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 36 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka mocno brązowego cukru, ekstraktu waniliowego, syropu kukurydzianego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Wafle Benne, Wafle Benne, oraz Wafle Benne.
Instrukcje
Połączyć masło, syrop kukurydziany, cukier, i wanilia w średnim rondlu; gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż masło topi.
Dodać mąkę i sól; mieszać aż do dobrze wymieszanego. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać z sezamem.
Umieść patelnię w misce z gorącą wodą.
Upuść ciasto przez łyżeczki do herbaty na nasmarowane arkusze ciastek.
Piec w temperaturze 375 przez 5 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 1 minutę. Kształtować każdy wafel wokół maślanego uchwytu drewnianej łyżki. Zsuń się i umieść na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygnąć. (
Piec tylko 5 wafli na raz, ponieważ szybko twardnieją po upieczeniu.) Powtórz procedurę z pozostałym cieście. Wafle należy przechowywać w szczelnych pojemnikach.