W Pełni Załadowane Deviled Jaj

W Pełni Załadowane Deviled Jaj
W pełni załadowany Deviled Eggs jest bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Ta przystawka ma 71 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz przyprawę do pieprzu cytrynowego, sos ranczo, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Loaded Bacon Jalapeno Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz W Pełni Załadowane Pręty.

Instrukcje

1
Umieść jajka w dużym garnku i przykryj lekko osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średniej; gotować jajka przez 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić wrzącą wodę i napełnić garnek zimną wodą. Po 2 do 3 minutach wylej wodę i zastąp ją zimną wodą. Powtarzaj, aż jaja zostaną całkowicie schłodzone, 10 do 15 minut. Jajka obrać ze skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Rozgrzać olej roślinny na małej patelni na średnim ogniu i gotować i mieszać cebulę, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Wyjąć z ognia i ostudzić.
5
Jajka pokroić na pół wzdłuż i zgnieść żółtka do miski; połówki białka przełożyć na talerz. Żółtka rozgnieść widelcem; wymieszać ze śmietaną, majonezem, sosem ranch, musztardą Dijon, czosnkiem w proszku, cebulą w proszku i przyprawą do pieprzu cytrynowego, aż mieszanina żółtka będzie gładka. Wymieszać kawałki boczku i ser Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Ranch DressingRanch Dressing
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Obficie wypełnić połówki jaj nadzieniem i posypać każde jajko papryką. Przechowywać w lodówce aż schłodzone przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn