Włoskie Kanapki Z Wołowiną

Włoskie Kanapki Z Wołowiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskich kanapek z wołowiną. To danie główne ma 541 kalorii, 36g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bez kości wołowiny chuck Eye roast, pieprz, seler, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, Włoskie Kanapki Z Wołowiną, oraz Włoskie Kanapki Z Wołowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać oliwę z oliwek do 6-do 8-quart żaroodpornej patelni na średnim ogniu; gdy gorące, dodać cebulę, marchew i seler i mieszać często, aż cebula kuleje, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Dodaj 3 ćwiartki wody i wołowiny, pieprzu, i 2 łyżeczki soli. Przykryć patelnię, zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
3
Przenieść patelnię, szczelnie przykrytą, do piekarnika regularnego lub konwekcyjnego 300.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
4
Piec, przewracając mięso po 2 godzinach, aż będzie bardzo miękkie po przekłuciu, około 3 i 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
5
Podnieś wołowinę z bulionu i ustaw na dużym, obfitym naczyniu. Jeśli mięso jest związane, pokroić i usunąć sznurki. Za pomocą dwóch widelców rozrywaj mięso na duże strzępy, odrzucając duże kieszenie tłuszczu. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z soków na patelni( patrz UWAGI); dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
6
Lekko posmaruj pokrojone boki rolek olejem chili do smaku. Kopiec mięsa na dno rolki i skropić każdą kanapkę z 2 do 3 łyżeczki salsa verde; oferują pozostały sos do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Olej ChiliOlej Chili
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Dodać sól do smaku. Bulion kadzi w małych miseczkach do zanurzenia kanapek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia25
Magazyn