Włoskie Fondue

Włoskie Fondue
Przepis na włoskie fondue zaspokoi Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 15 minut. Za 2,01 USD za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 13 g białka, 26 g tłuszczu i łącznie 357 kalorii. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Udaj się do sklepu i kup sos alfredo, mieszankę czterech serów, masło i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 23%. Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na podobne przepisy: Włoskie Fondue, Fondue z piwem i włoską kiełbasą oraz Zestaw do fondue czekoladowego i żeliwnego Fondue Swissmar.

Instrukcje

1
Rozpuść masło w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj szałwię i smaż, aż masło stanie się złotobrązowe, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Wsypać mąkę i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wlać wino i dusić przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wymieszaj sos Alfredo. Stopniowo dodawaj ser, ubijaj, aż ser się rozpuści i masa będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Przenieś mieszaninę do garnka do fondue, naczynia do ocierania lub miski ceramicznej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Podawać z pieczywem i ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn