Włoskie Ciasteczka Spumoni (
Włoskie ciasteczka Spumoni (może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, jajko plus żółtko, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoskie Ciasteczka Spumoni, Włoskie Babeczki Spumoni, oraz Spumoni Chunk Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w małej misce i odstawić.
W dużej misce, ubić masło, brązowy cukier i cukier granulowany, aż połączone.
Dodać całe jajko, żółtko i ekstrakty migdałowe i waniliowe.
Wymieszać do momentu włączenia.
Powoli złóż mieszaninę mąki do mieszaniny cukru i jaj za pomocą gumowej szpatułki, aż do wyrównania. Złożyć w czekoladowe chipsy, pistacje i wiśnie.
Podzielić ciasto na około 1/4 kulek i przestrzeni około 2 cali od siebie na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec przez 10 minut. Obróć arkusze o 180 stopni, Przełącz stojaki, a następnie piec, aż lekko złoty kolor, dodatkowe 8 do 10 minut.
Niech ostygnie, i jeść w Boże Narodzenie rano z gorącą filiżanką kawy i wśród stosów papieru do pakowania i elated piżama ' D dzieci.