Włoskie Łódki Z Cukinii

Włoskie Łódki Z Cukinii
Jeśli chcesz dodać więcej Śródziemnomorski przepisy do twojego pudełka z przepisami, włoskie łódki z cukinii mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis ma 270 kalorii, 13g białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Za 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś seler, cukinię, ser monterey jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowite spoonacular wynik 34%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Włoskie Łódki Z Cukinii, Pieczone Włoskie Łódki Z Cukinii, oraz Włoskie Nadziewane Łódki Z Cukinii.

Instrukcje

1
Pokrój każdą cukinię wzdłuż na pół. Zgarnij miazgę, pozostawiając 1/4 cala. skorupa; odłóż na bok. Posiekaj miąższ cukinii; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2
Pokrusz kiełbasę na małą patelnię; dodaj cebulę i seler. Gotuj na średnim ogniu, aż kiełbasa przestanie być różowa; odcedzić. Dodać grzanki, 2 łyżki sera i miąższ cukinii. Łyżka do muszli cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść w nie natłuszczonym naczyniu do pieczenia; dodaj 1/4 cala. wody. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Piec 5 minut dłużej lub do miękkości cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje najlepsze typy dla języka włoskiego. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Casan Emma Chianti Classico. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn