Włoski Bochenek Mięsa Z Indyka
Włoski Bochenek mięsa z indyka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 35g białka, oraz 7G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę serów mozzarella-asiago, zmieloną pierś indyka, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bochenek Mięsa Z Indyka Po Włosku, Włoski Meat Loaf, oraz Włoskie Kanapki Meat Loaf.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce. Uformuj mieszankę z indyka w bochenek; umieść na patelni o wymiarach 8 x 4 cale pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut; posypać serem Bochenek mięsa.
Piec dodatkowe 10 minut lub do momentu włożenia termometru do środka bochenka 16
Odstawić 5 minut; pokroić na 10 plastrów.
Podawać z ciepłym sosem marinara.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto