Węgierski Stek Szwajcarski

Węgierski Stek Szwajcarski
Węgierski stek szwajcarski może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla valentin day. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Jeśli masz pieprzonej soli przyprawione, papryka, ketchup, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ziarno kminku, można śledzić to danie główne z Ciasteczka z kminku z Dulce de Leche jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Spróbuj Węgierski Stek Szwajcarski, Węgierski Stek Bandyta, oraz Easy Swiss Steak: Obfity Stek Z Kostki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę pokroić na 4 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Posyp obie strony wołowiny przyprawioną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować wołowinę na patelni 4 do 8 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
4
Wymieszać pomidory, paprykę, keczup i kminek; zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić 15 do 20 minut lub aż wołowina będzie miękka. Każdą porcję polać śmietaną i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W33 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn