Vidalia Ranch Pizza
Vidalia Ranch Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1088 kalorii, 32G białka, oraz 78 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.55 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto pizza crust, parmezan, ser cheddar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Vidalian Cebula Pomidor Pizza, Pizza Ranczo, oraz Kurczak Ranczo Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia 12x15 cali.
Ciasto na pizzę rozprowadzić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Rozprowadzić sos ranczo na cieście; posypać czosnkiem w proszku.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Cebulę ugotować i wymieszać na oleju, aż będzie przezroczysta; doprawić solą.
Piec skorupę w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, 8 do 10 protokół.
Rozprowadzić 1 szklankę dressing ranch, gotowane cebule, plastry pomidorów, ser Cheddar, ser mozzarella, parmezan, i czarny pieprz na pieczonej skorupie.
Powrót do nagrzanego piekarnika i piec, aż skorupa jest złoty brąz i ser topi się, 12 do 15 protokół. Pozostaw pizzę do ostygnięcia na 5 minut przed cięciem, aby służyć.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto