Vesper
Przepis Vesper jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.94 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ginu, lillet blanc, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako dość drogi napój. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Vesper Martini, Czas na drinka: Vesper, oraz koktajl vesper + oliwki marynowane cytrusowe i chilli.
Instrukcje
W shakerze koktajlowym połącz Lillet Blanc, wódkę i gin.
Dodaj lód i energicznie wstrząsnąć, aż dobrze schłodzone, o 30 sekund. Przelej do schłodzonego kieliszka martini lub coupe. Wyciśnij skórkę cytryny na szkle, upewniając się, że oleje wpadają do szkła, a następnie szczotkuj skórkę wzdłuż zewnętrznej wargi szkła, upuść skórkę w napoju i podawaj.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Gunderloch Estate Riesling Dry. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Gunderloch Estate Riesling Dry]()
Gunderloch Estate Riesling Dry