Vermont Chicken Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 36g białka, oraz 24g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, liść laurowy, kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, Slow Cooker Chicken Tamale Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rezerwa 2 szklanki bulionu na warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Pokroić przetargi na 1/3. doprowadzić pozostały czas do wrzenia w patelni, dodać kurczaka, przykryć i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Kłusować kurczaka 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Podczas gdy kurczak gotuje, w drugiej dużej patelni na średnim lub średnim ogniu, dodać olej i masło. Do stopionego masła, dodać cebulę, marchew, seler i grzyby, dodając warzywa na patelnię, jak je posiekać.