Chleb Jabłkowy
Chleb jabłkowy to Wegetariańskie chleb. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, rodzynki, soda oczyszczona, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb Herbaciany Jabłkowy, Chleb Jabłkowy, oraz Chleb Jabłkowy.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier.
Dodać jajko i mus jabłkowy; dobrze wymieszać.
Mąkę połączyć, sodę oczyszczoną, cynamon, proszek do pieczenia, sól, gałkę muszkatołową i goździki. Wymieszać do śmietany mieszaniny tylko do zwilżenia. Złożyć rodzynki i orzechy.
Wlać do natłuszczonego 8-in. x 4-po. patelnia bochenkowa.
Piec w temperaturze 350° przez 60-65 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.