VELVEETA Easy Cheesy Fajita Dip
Przepis VELVEETAn Easy Cheesy Fajita Dip jest gotowy w około 18 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 18. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać oscar mayer carving board płomień grillowane paski piersi kurczaka, velveetaâ, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Szaszłyki do steków Fajita w dipie chrzanowym, VELVEETA Cheesy Bean Dip, oraz VELVEETA serowy Dip szpinakowy.
Instrukcje
Mikrofalówka wszystkie składniki z wyjątkiem kwaśnej śmietany w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 6 do 8 min. lub do czasu rozpuszczenia VELVEETY, mieszając po 3 min.
Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Podawać na gorąco z krakersami lub różnymi pokrojonymi świeżymi warzywami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.