VELVEETA 7 warstwowy Dip meksykański

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać VELVEETA 7 Warstwa meksykański Dip spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwki, guacamole, velveeta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Indian 7 Layer Dip, Five Layer Mexican Dip, oraz 7-Warstwowy Dip Meksykański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić refried fasoli na patelni, aby podgrzać je i sprawiają, że wyglądają mniej jak wyszli z puszki.
Dodaj w puszce Ro * TEL oryginalne pokrojone w kostkę pomidory i zielone chili.
Rozłóż ponownie wysuszoną mieszankę fasoli na dnie talerza lub przezroczystej miski.
Warstwa jeden po drugim VELVEETA, guacamole, śmietana, reszta Ro * Tel oryginalne pokrojone w kostkę pomidory & zielone chili, KRAFT Mexican Style rozdrobnione cztery ser z odrobiną Filadelfii, a następnie w końcu czarne oliwki na wierzchu.