VELVEETA 7 warstwowy Dip meksykański

VELVEETA 7 warstwowy Dip meksykański
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać VELVEETA 7 Warstwa meksykański Dip spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwki, guacamole, velveeta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Indian 7 Layer Dip, Five Layer Mexican Dip, oraz 7-Warstwowy Dip Meksykański dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić refried fasoli na patelni, aby podgrzać je i sprawiają, że wyglądają mniej jak wyszli z puszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj w puszce Ro * TEL oryginalne pokrojone w kostkę pomidory i zielone chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Rozłóż ponownie wysuszoną mieszankę fasoli na dnie talerza lub przezroczystej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Warstwa jeden po drugim VELVEETA, guacamole, śmietana, reszta Ro * Tel oryginalne pokrojone w kostkę pomidory & zielone chili, KRAFT Mexican Style rozdrobnione cztery ser z odrobiną Filadelfii, a następnie w końcu czarne oliwki na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować DeLoach Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn