Veggie So Low Mein
Veggie So Low Mein is a bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kiełków fasoli, szalotki, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Veggie chow mein, Veggie Loaded Chow Mein, oraz Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dobrze opłucz i osusz makaron shirataki. Dokładnie wysusz makaron, używając papierowych ręczników, aby wchłonąć jak najwięcej wilgoci. Użyj noża lub nożyc kuchennych, aby je nieco pokroić. Odstawić.
Przynieś dużą patelnię lub wok rozpylony rozpylaczem nonstick na średnie ciepło na piecu.
Dodaj grzyby, cukinię, kiełki fasoli, szalotki i marchew.
Saute przez 5 do 7 minut, często mieszając, aż mrożone warzywa rozmrożone i są gorące.
W międzyczasie, aby zrobić sos, połącz sos sojowy, skrobię kukurydzianą, consomme i cukier z 1/2 szklanki gorącej wody. Dobrze wymieszać i odstawić.
Wlać sos do patelni lub wok. Dobrze wymieszać i nadal gotować, aż sos zgęstnieje, o 3 do 4 protokół.
Dodać makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż całe danie zostanie dokładnie wymieszane i gorące, 1 do 2 minut.