Veggie Patties Morgana
Potrzebujesz danie główne bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie? Wegetariańskie paszteciki Morgana mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 16G białka, oraz 20g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś płatki chili, czarną fasolę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 21 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 96 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 92%, co jest spektakularne. Veggie Patties Morgana, Różowe Paszteciki Wegetariańskie, oraz Jamajskie Paszteciki Wegetariańskie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Na średniej patelni do smażenia na średnim ogniu dodaj 1 uncję oliwy z oliwek i wszystkie surowe warzywa z wyjątkiem fasoli.
Smaż, aż będzie półprzezroczysty.
Dodaj warzywa do fasoli i dokładnie wymieszaj.
Dodaj wszystkie suche składniki wraz z jajkiem. Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki i uformuj 4 placki, przykryj i wstaw do lodówki na 30 minut.
Na patelni do smażenia dodaj 1 uncję oliwy z oliwek i gotuj placki 2 do 3 minut z każdej strony.
Polecane wino: Pinot Noir, Tempranillo
Pinot Noir i Tempranillo to świetny wybór na burgera wegetariańskiego. Ponieważ burgery wegetariańskie są zwykle chude, będziesz chciał wina o niskiej lub średniej zawartości garbników. Pinot noir to świetny wybór. Inną opcją jest Hiszpański tempranillo, który ładnie łączy się z ziemistymi smakami, które możesz mieć z fasoli, soczewicy, grzybów itp. Brooks Willamette Valley Pinot Noir z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Brooks Willamette Valley Pinot Noir]()
Brooks Willamette Valley Pinot Noir
Piękny perfumowany nos bogatego dżemu wiśniowego, żurawiny Dziękczynienia z tartą skórką pomarańczową, grzybów smardzowych i czarnej trufli. Wspaniała wysoka nuta czarnej herbaty, skóry i potpourri. Wino jest tak soczyste w ustach, pokrywając podniebienie bogatą, ciemną wiśnią, ciepłą maliną, czerwoną porzeczką i czarną śliwką. Na grillu jest cudowna ziemistość grzybów portabella, pieczonych warzyw, tłuszczu z bekonu i wędzonych mięs. Ten Pinot kończy się dojrzałymi owocami, ziemią i złożonością oraz nutą liścia pomidora i ziemistości. Po prostu pyszne!