Veggie Bangers
Wegetariańskie Bangers może być tylko przystawką, której szukasz. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 395 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, gotowanie owies, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Wegańskie Bangers i Low Carb Mash! (Bangers & Mash), "bangers & Mash", oraz Bangers & beans in a pan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić margarynę na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i pory i gotować, aż zmiękną. Często mieszaj. Gdy pory i cebula są miękkie, mieszać w bułce tartej, orzechy, szałwia, owies, i jajko, aż dobrze wymieszane.
Natychmiast wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Uformuj mieszaninę na 6 dużych tłustych kiełbas.
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć kiełbaski, aż rumiane ze wszystkich stron.
Usuń je z patelni i umieść na blasze do pieczenia.
Kiełbaski posmarować olejem.
Piecz kiełbaski w piekarniku przez 25 minut, lub aż rumiane.