Vanilla Bean Creme Brûlée

Vanilla Bean Creme Brûlée
Vanilla Bean Crème Brûlée może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.68 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 152 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka fasoli waniliowej, mleko beztłuszczowe, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Vanilla Bean Creme Brûlée, Vanilla Bean Creme Brûlée, oraz Vanilla Bean Creme Brûlée dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć pierwsze 3 składniki w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Do średniego rondla wlać mleko o obniżonej zawartości tłuszczu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać nasiona, fasolę, 3 łyżki cukru granulowanego i suche mleko na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
2% Mleka2% Mleka
WaniliaWanilia
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
4
Podgrzać mieszaninę na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż małe pęcherzyki utworzą się wokół krawędzi (nie gotować), mieszając od czasu do czasu trzepaczką. Odrzuć fasolę.Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką. Podzielić mieszaninę mleka równomiernie między 6 (4-uncji) ramekins lub budyniu kubki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Umieść ramekiny w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę lub aż środek ledwo porusza się, gdy ramekin jest dotykany.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Wyjąć ramekiny z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
8
Połącz brązowy cukier i wodę w 1 szklance miary. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 30 sekund; mieszać, aż cukier rozpuszcza. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 60 sekund; wlać równomiernie na każdy deser, szybko wywracając ramekins płaszcz szczyty brle. (Będzie cienka warstwa roztopionego cukru.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Niech twardnieje.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn