Vampire Blood Drink
Vampire Blood Drink może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Jedna porcja tego dania zawiera około 44g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 3651 kalorii. Przepis ten służy 1. Na 17,43 zł / porcja, ten przepis okładki 71% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30 i wegańskie dieta. Mieszanka wody, sorbetu malinowego, soku pomarańczowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny i 15 minut. Z łyżką wynik 83%, to danie jest ogromne. Podobne przepisy obejmują Vampire Blood, Vampire Blood Martini, oraz Vampire Blood tomato Soup with Muenster Sammies.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 1 taśma do pakowania rolek 1 rolka plastikowa folia 2 plastikowe rękawiczki 1 Plastikowa Maska Na twarz Halloween
Dodać sorbet, zmiękczyć i mieszać, aż zniknie.
Przed podaniem schłodzić część ciała kostkami pływającej twarzy i rąk.
Wlać do szklanek i wymieszać z glow stick swizzle sticks.
Pokoloruj zimną wodę wystarczającą ilością zielonego barwnika spożywczego, aby wyróżniała się na tle stempla.
Użyj taśmy pakowej do uszczelnienia oczu, nosa i otworów ustnych maski. Wyrównaj wnętrze maski folią, aby zapobiec wyciekom.
Umieść go w misce, która utrzyma maskę tak nieruchomo, jak to możliwe, podczas zamrażania.
Napełnij kolorową wodą do linii maski, upewniając się, że nie rozleje się, jeśli to możliwe.
Umieścić miskę w zamrażarce do zestalenia, co najmniej 24 godziny. Napełnij 2 rękawice gastronomiczne kolorową wodą i skręć i zamknij otwór węzła, aby szczelnie uszczelnić. Zamrażać rękawice przez 12 do 24 godzin.
Po zamrożeniu odetnij plastikowe rękawiczki. Wyjmij lód z maski, umieszczając gorącą wodę na zewnątrz maski, jeśli to konieczne, aby pomóc jej łatwo wyjść.
Ostrożnie unoś twarz i ręce w stemplu.