Przepis ułożone warzywko Quesadilla może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. Mało kto lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, cebula, chili w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ułożone Veggie Quesadilla, Super Ułożone Ciasto Quesadilla, oraz Veggie Quesadilla.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery. Tortille umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Brojler
2
Pędzel z olejem. Broil aż tosty, o 3 protokół. Obrócić; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
3
Miejsce squash w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski.
Dodaj fasolę, 1/4 szklanki salsy, czosnek i chili w proszku. Za pomocą masher ziemniaków, zmiażdżyć, aż fasola jest grubo puree; doprawić solą i pieprzem. Wymieszać 1/4 szklanki salsy.
Tortille Broil aż ser topi się i warzywa są rumiane w miejscach, o 3 protokół, obserwując, aby zapobiec spalaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Ser
14
Przenieś tortillę z czarnej fasoli na talerz; posypać 1/4 szklanki posiekanej kolendry. Top z serem tortilla, squash tortilla, następnie zwykły tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Ser
Nóż Do Obierania
15
Pokroić na 4 kliny.
16
Dekoruj śmietaną, salsą i gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Kolendra
Zęby Przyrodzenia
17
W porcji: 424 kalorie, 22 g tłuszczu, 7 g błonnika
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.